Over Burlesque Boutique

Wat leuk dat je meer over Burlesque Boutique wilt weten!

 

Burlesque Boutique wordt gerund door mij, burlesque danseres en lerares Eliza Kama.

 

Mijn echte naam is Dieuwke Elize van der Plas en ik groeide op in Groningen en Friesland, maar woon nu al ruim 10 jaar in Antwerpen.

Ik kwam hier terecht voor mijn studie en na een tijdje in Spanje en Argentinië gewoond te hebben, ben ik teruggegaan naar Antwerpen.

Met veel plezier werkte ik als Shopmanager van een kledingwinkel en als manager in een hotel, voor ik besloot mijn hart te volgen en van mijn grootste passie mijn job te maken:

 

In 2013 startte ik Kama Burlesque.

In 2017 kwam Burlesque Boutique erbij en sinds 2019 heb ik ook mijn eigen Burlesque Bar in Antwerpen! 

In Burlesque Bar kun je elk weekend terecht voor Burlesque shows (en zalige cocktails) en met Kama geef ik sinds 2013 workshops en cursussen.

 

Over Burlesque:

Voor mij is Burlesque veel meer dan ‘sexy dansen’ en Burlesque Boutique veel meer dan zomaar een webshop.

[blockquote text=”Burlesque is voor mij: empowerment & entertainment. En dit altijd met een vleugje glamour en sensualiteit.” show_quote_icon=”yes” width=”50″ quote_icon_color=”#e1ac95″ background_color=”#ffffff”]

De kernwaarden van Burlesque Boutique zijn voor mij:

  • Dames van alle leeftijden en maten inspireren om hun vrouwelijkheid en sensualiteit te vieren.
  • Laten zien dat verleiding en striptease perfect hand in hand kunnen gaan met klasse, vrouwvriendelijkheid en humor.
  • Vrouwen empoweren door samen te werken. Burlesque Boutique is een shop voor én door vrouwen.

Met veel zorg stel ik het assortiment van Burlesqueshop Boutique samen en verzamel ik al mijn favoriete musthaves voor sensuele vrouwen:

Van pasties tot verenboa’s, korsetten, lingerie en sensuele lichaamsverzorging.  

 

In de Made with love categorie vind je alle zelfgemaakte producten. Uniek, handgemaakt en Made with love

Zelf ben ik helaas niet zo handig dus deze producten zijn niet door mij gemaakt, maar door vrouwelijke ondernemers die ik op deze manier een platform geef om hun producten te verkopen.

 

Pre loved wil zeggen tweedehands of vintage.

Omdat ik zelf ontzettende fan ben van vintage wou ik dit ook absoluut in mijn boutique verkopen. 

Het is beter voor het milieu én je portemonnee, want in deze categorie kun je echte geweldige koopjes doen 🙂 

Bovendien steun je ook hier weer een andere vrouw mee, door haar producten over te kopen. 

 

Tot slot: Wist je dat…

Ik Burlesque Boutique alleen run?

Ik geniet namelijk ontzettend van het persoonlijke contact dat ik op deze manier met mijn klanten kan hebben en ben dan ook 7/7 bereikbaar voor vragen.

Dit zorgt er alleen wel voor dat wanneer ik op vakantie ben, de shop even dicht is of wanneer ik het erg druk heb je misschien iets langer op je pakketje moet wachten. (maar altijd binnen een week hoor 🙂

 

Wil je graag Burlesque leren? 

Neem dan een kijkje op mijn persoonlijke website: eliza.kamaworld.be !

Naast mijn online sensuele dansschool, geef ik ook dagcursussen, retraits en workshops. 

Voor workshops voor vrijgezellenfeest en burlesque shows kun je terecht op www.kamaworld.be

 

Geniet van je sensuele vrouw zijn! 

Heb je een vraag? Stuur mij een berichtje.

Vind ik leuk! Ik hoor graag van je 🙂

 

Veel liefs,

Eliza Kama

Via Instagram: @eliza_kama 

Je kunt me ook bellen of appen via 0032 49 366 7020

Wat leuk dat je meer over Burlesqueshop wilt weten!

Burlesqueshop.be wordt niet gerund door een grote investeringsmaatschappij of groothandel. Burlesqueshop wordt gerund door mij, burlesque danseres Eliza Kama.

Mijn echte naam is Dieuwke Elize en ik kom uit Groningen (Nederland). Ik ben alleenstaande mama van 1 zoontje (mijn werk is mijn andere ‘baby’ J) en woon in Antwerpen. Ik hou naast Burlesque ook ontzettend van reizen en ik heb dan ook in enige tijd in Malaga (Spanje) en in Buenos Aires (Argentinië) gewoond.

Ik ben naast Burlesque shop ook eigenaresse van Kama

Met Kama geef ik sinds 2013 Burlesque en striptease workshops, lessen en shows. En waar ik ook trots op ben: in januari 2016 introduceerde ik als eerste in de Benelux unieke Burlesque Fitness lessen!

Over Kama en Burlesqueshop.be:

Voor mij is Burlesqueshop veel meer dan zomaar een webshop:

Burlesque is echt mijn passie en ik wil zoveel mogelijk dames kennis laten maken met Burlesque. Voor mij staat Burlesque voor meer dan glamour en sensualiteit: het gaat over vrouwelijkheid, girlpower, humor, plezier, positiviteit en zelfvertrouwen.

[blockquote text=”Burlesque is voor mij: empowerment & entertainment. En dit altijd met een vleugje glamour en sensualiteit.” show_quote_icon=”yes” width=”90″ quote_icon_color=”#e1ac95″ background_color=”#ffffff”]

Mijn doel met Kama is ook altijd geweest: 

  • Dames van alle leeftijden en maten zelf zekerder maken met hun vrouwelijkheid en sensualiteit.
  • Laten ziendat verleiding en striptease perfect hand in hand kunnen gaan met klasse, vrouwvriendelijkheid en humor.

Want dat is waar Burlesque voor mij voor staat: empowerment & entertainment. En dit altijd met een vleugje glamour en sensualiteit.

Deze lijn trek ik nu door met Burlesque shop!

Burlesque shop was al langer een droom van mij: ik houd ontzettend van mode en ben voor ik Kama startte ook altijd werkzaam geweest in de mode. De glitter & glamour, de accessoires en de outfits zijn voor mij dan ook een groot gedeelte van mijn liefde voor Burlesque. Maar wanneer je net zoals ik twee linkerhanden hebt en niet je eigen outfits kunt maken was het altijd een hele zoektocht naar betaalbare en mooie Burlesque outfits en accessoires. In het buitenland heb je meer aanbod maar ik vond het hoog tijd voor een Burlesqueshop in België!

Ik ben heel trots op het assortiment van Burlesqueshop.be: we bieden een ruime keuze aan Burlesque accessoires, van pasties tot verenboa’s en daarnaast ook leuke cadeaus, panty’s en kleding/lingerie. Een compleet burlesque assortiment, met veel zorg door mij samengesteld. Want als Burlesque danseres weet ik zelf het beste wat er thuishoort in een Burlesque shop J  Uiteraard bieden we ook grotere maten aan!

Daarnaast hebben wij ook twee unieke categorieën: Pre-loved en Made with love. Hier kunnen burlesque danseressen hun pre-loved (tweedehands) producten verkopen of hun zelfgemaakte producten: uniek, handgemaakt en Made with love.

Op deze manier is Burlesque shop echt een shop voor én door Burlesque lovers. En het is de enige echte Burlesqueshop van België!

Ik ben ontzettend blij dat ik na al die jaren de stap heb durven zetten om deze webshop te openen.

De webshop is nog maar net online maar aan de vele enthousiaste reacties te zien ben ik zeker dat België veel Burlesque lovers heeft en klaar was voor deze shop.

Heel erg bedankt voor jullie enthousiasme!

Momenteel run ik Kama en Burlesqueshop alleen: ik hecht veel waarde aan het persoonlijke contact met mijn klanten en wil dit ook zo houden. Ik ben daarom 7/7 bereikbaar en je kunt mij altijd contacteren met vragen of opmerkingen: Mis je iets in de shop? Heb je een tip voor mij? Ik hoor graag van je 🙂

Contacteer mij!

@eliza_kama of 049 366 7020

Veel liefs, Eliza Kama

Dieuwke foto

Volg Burlesque Boutique op social media voor inspiratie en nieuwtjes!

[social_icons type=”circle_social” icon=”fa-instagram” use_custom_size=”no” size=”fa-lg” link=”https://www.instagram.com/burlesqueboutique.be/” target=”_self” icon_color=”#ffffff” background_color=”#e1ac95″][social_icons type=”circle_social” icon=”fa-facebook” use_custom_size=”no” size=”fa-lg” link=”https://www.facebook.com/burlesqueboutiquebe/” target=”_self” icon_color=”#ffffff” background_color=”#e1ac95″][social_icons type=”circle_social” icon=”fa-youtube” use_custom_size=”no” size=”fa-lg” link=”https://www.youtube.com/channel/UCIbrMvk2tWelsPoJMpkYP7g” target=”_self” icon_color=”#ffffff” background_color=”#e1ac95″][social_icons type=”circle_social” icon=”fa-pinterest” use_custom_size=”no” size=”fa-lg” link=”https://www.pinterest.com/kamaburlesque/” target=”_self” icon_color=”#ffffff” background_color=”#e1ac95″]
[image_hover target=”_self” image=”5315″]